INSPIRERENDE OG EFFEKTIVT PROGRAM SOM GJØR LEDERJOBBEN DIN ENKLERE!

 

 

BRUK DET KOLLEKTIVE GENIET OG FÅ

BEDRE RESULTATER. SAMMEN!


 

 

Absolutt alle team (uansett utgangspunkt) har et potensiale til å bli bedre, og til å skape bedre resultater. Når vi snakker om bedre resultater tenker vi ikke bare på det som kan måles i kroner og øre. Å skape bedre resultater sammen handler også om å ha tillit til hverandre og å ha det bra sammen. Det er å være kreative og tørre å utforske. Og å ha overskudd til å bry seg om verden rundt oss som vi alle er en del av. 

Leder du et team, vil du ha mye å hente på å engasjere 'det kollektive geniet'. Det kollektive geniet er summen av all erfaring og kompetanse som vi har med oss og det vi skaper når vi jobber sammen. Den enkleste måten å ta tak i dette på, er gjennom å involvere. Å involvere teamet ditt er fornuftig på flere måter. Det er enormt tidsbesparende å lede et team, i forhold til å lede 1-1. Dessuten er det gøy!

Alle ledere vi har møtt liker å kjenne seg trygg i lederrollen. Trygghet skapes når vi  vet hva vi holder på med, og når vi har et visst nivå av forutsigbarhet i forhold til det vi gjør. I et team er det mange variabler, og nettopp derfor er det fornuftig å tilegne seg et system som du kan lene deg på når du skal lede teamet ditt.

Strukturert Involvering er et system for å lede involverende på en effektiv og engasjerende måte. Det er lett å lære seg og består av enkle og konkrete verktøy, metoder og mini-prosesser som gjør at du kan involvere teamet ditt i problemløsning, beslutninger, strategi og kreativ jobbing - uten opplevelse av kaos.

Det du oppnår er en trygghet for at uansett hvilke utfordringer du møter på, vil du alltid kunne lede teamet ditt på en måte som gjør at dere kan skape bedre resultater. Sammen. 

Medarbeidere forventer å bli involverte! Og det er din oppgave å hjelpe dem med å engasjere seg, på en måte som er bra for dem og bra for deg.

Hver uke snakker vi med dyktige ledere som er opptatte av å få med seg teamet sitt.

Men, når vi pirker litt i hva det egentlig betyr for dem i praksis, viser det seg at mange er usikre på HVORDAN de kan involvere på en måte som fungerer godt. Dette er kanskje noe du også har kjent på?

Hvordan kan du unngå at å involvere: 

 • Gjør at det blir kaos. Det er lett å føle på at det blir 'mange kokker og mye søl' eller usikkerhet om hvem som bestemmer.
 • Føles som at du kaster bort tiden. Du kan bli usikker på om du starter noe som er vanskelig å gjennomføre eller om det du gjør fører frem.
 • Tar for lang tid. Selv om du allerede involverer, kan du oppleve at det blir lite effektivt og tar mye tid.
 • Blir vanskelig når dere ikke er fysisk samlet. Å involvere teamet kan være ekstra utfordrende når ikke alle kan være samlet på jobb.

Vi har både en dårlig og en god nyhet til deg:

Kanskje har du, som mange av de lederne som kommer til oss, opplevd at ting kan skjære seg i det øyeblikket de åpner opp for teamet til å komme med ideer?

Den dårlige nyheten er at selv om det i enkelte situasjoner kan oppleves utfordrende, så kommer du ikke unna involvering. Å være en involverende leder er veien fremover. 

Den gode nyheten er at det er fullt mulig å involvere små og store team på en måte som både er effektivt og engasjerende for deg selv og teamet ditt.

Uavhengig om teamet ditt møtes fysisk eller sitter på hjemmekontor!  

Et velfungerende team er den største verdien du har!

Og jo bedre du er til å aktivere det kollektive geniet som teamet ditt representerer, jo bedre resultater kan dere skape sammen.

Når du vet HVA du skal gjøre og HVORDAN du skal involvere, blir det både lett og artig å lede teamet ditt til gode resultater.


ONLINE PROGRAM

som består av 5 enkle moduler

 

BEDRE RESULTATER SAMMEN

Hvordan lede det 'Kollektive Geni'

Modul 1 - Det 'Kollektive Geni'

 • Hvordan bruke 'det kollektive geni'
 • Endring og hvordan få med deg teamet
 • To kraftfulle lederverktøy du kan ta i bruk med en gang

Modul 2 - Strukturert Involvering

 • De tre grunnprinsippene for Strukturert Involvering
 • Online versus Live
 • Utstyr

Modul 3 - Verktøy & Metoder

 • Planlegging og bruk
 • Mini-prosess Snapshot - Få oversikt sammen med teamet ditt
 • Mini-prosess Fix-It - Fra problem til løsning

Modul 4 - Endring. Sammen

 • Hvordan få med teamet på endringer på en dynamisk måte
 • Hvordan være tydelig som leder, samtidig som du er fleksibel og samlende

Modul 5 - Kommer 3. januar 2022

Beskrivelse kommer 3. januar 

 

Den nye ROI er

RETURN ON INVOLVEMENT


Strukturert Involvering er et system som er godt utprøvd og testet!

Selv om vi først nå har gjort dette systemet tilgjengelig online, har vi mange år jobbet med ledere og bedrifter som fortsatt bruker Strukturert Involvering.

Vi vet derfor at dette fungerer supert! Systemet kan brukes både på små og store team, også når du jobber online eller dere er fysisk samlet.

Når du behersker dette enkle systemet for å involvere teamet ditt, vil du oppleve mye bra:

 • Du vil få mer tid. Ved å jobbe bedre sammen får du strukturert hvem som gjør hva og du får forløst masse energi i teamet ditt som gjør at dere kan flytte dere raskere. Eksempelvis vil du ved å investere 45-60 minutter en uke, få mange timer tilbake. Hver eneste uke!

 • Du kan ta bedre beslutninger. Å involvere betyr ikke at alle skal bestemme. Det er det fortsatt du og ledergruppen din som gjør. Men det betyr at når beslutningene skal tas, så vil de bli bedre fordi grunnlaget den skal tas på er mye bedre. Det er validert og prioritert av mange.

 • Du får bedre resultater. Det sier seg selv, det er mye lettere å skape gode resultater når dere er SAMMEN om å få til det dere vil. Å involvere skaper eierskap og forankring, og er en inspirerende måte å jobbe på.

Kull nummer 3 starter 3. januar 2022!

 

Alt innholdet og hele programmet slippes i løpet av fem uker, men er du ekstra ivrig lar vi deg selvfølgelig få tilgang til alt med én gang. Det bestemmer du selv.

 

Redd for at du ikke har tid?
Null stress! Dette er et online program og du kan gå igjennom alle moduler når det passer for deg. Akkurat i det tempoet du ønsker!
Du har tilgang på programportalen og alt innholdet i tre måneder. 

Det betyr at du kan gjennomføre programmet AKKURAT når det passer deg! 

 

ONLINE PROGRAM: SKAP BEDRE RESULTATER. SAMMEN

kr. 29.000,- (+mva)

Å være en oppdatert leder krever å være i bevegelse. Det du får med deg nå er metoder og verktøy for ledelse som du kan bruke igjen og igjen. Både der du er nå og dit du skal i neste runde.

 • Du lærer å bruke det 'Kollektive Geni' for å involvere teamet ditt.
 • Du får steg-for-steg instruksjoner, verktøy og metoder du kan ta i bruk umiddelbart sammen teamet ditt.
 • Du lærer å bruke vårt rammeverk for ledelse, slik at du enklere kan lede teamet ditt mer effektivt.

Bli en leder som skaper enda bedre resultater sammen med teamet ditt!

Vi har gjennom mange år jobbet som ledere og toppledere selv, og vet at det å være leder er krevende og at tiden din er begrenset. Derfor har vi gjort hver modul så komprimert, to-the-point og enkel å ta i bruk som mulig. 

 • Lær grunnprinsippene i Strukturert Involvering
 • Få de nødvendige verktøy og metoder for å bli en bedre leder
 • Bruk to mini-prosesser som gjør livet som leder enklere


Bedre Resultater. Sammen! - Programportal
Alle modulene er lett tilgjengelig i en egen programportal. Hver modul består av korte og inspirerende videopresentasjoner, gode steg-for-steg beskrivelser av verktøy og metoder, maler og presentasjonsmateriell som gjør det lett for deg å ta dette i bruk med en gang. 

Programmet passer for deg som:

 • Leder et (stort eller lite) team - og har du en ledergruppe, er dette perfekt
 • Er leder for en liten bedrift eller start-up
 • Har et prosjekt-team eller leder andre grupper
 • Ønsker å få mer igjen for tiden og innsatsen du bruker på ledelse
 • Er klar for å forbedre måten du planlegger og gjennomfører ditt lederskap på
 • Vil fremstå som en inspirerende og mye tydeligere leder
 • Er en moderne og involverende leder
 • Vil ha mer glede og engasjement, både for deg selv og for teamet ditt


Les hva andre deltagere i programmet
Bedre Resultater. Sammen! - sier:

 "Tusen takk for et fantastisk, innholdsrikt og nyttig kurs. Jeg gleder meg til å ta det i bruk og se resultatene" [Kristine]

"Om det jeg har lært så langt hadde blitt implementert (i alle bedrifter) hadde mye unødig arbeid blitt unngått" [Daniel]

"Fint opplegg med gode, konkrete tips!" [Katinka]

"Jeg har lest tusenvis av sider om ledelse. Jeg husker noe av det. Dette er bedre, fordi dere har konkretisert det og gjort det håndfast og lett å huske og bruke" [Deltager]

"Det å kunne ta i bruk det kollektive geniet, er jo en genistrek!" [Isabel]

Alt dette vil du sitte igjen med:

Du vil beherske verktøy og grep for å bruke Strukturert Involvering i ditt lederskap. Slik skaper du lett fokus og engasjement og får ting til å skje.

Du får metoder for å ta bedre beslutninger. Sammen med teamet ditt.

Du får konkrete tips, verktøy og metoder for hvordan du kan bli og være en involverende leder. I dag er involvering en selvfølge. Her får du en enkel måte å gjøre det på.

Du vil sitte igjen med et utvidet vokabular for hvordan du kan snakke om ledelse på en måte som alle forstår. Og som alle kan forholde seg til. 

Du får med deg et enkelt verktøy som gjør deg MYE tydeligere som leder. Misforståelser og uklarheter er bortkastet fokus. 

Du får en metode som du kan bruke for å sikre at teamet ditt kontinuerlig blir bedre. Å utvikle seg er gøy og gjør dere til et sterkere team. 

Du får en metode som gjør det enklere å få oversikt, prioritere og fokusere. Både som leder og som team. 

LÆR Å BRUKE DET 'KOLLEKTIVE GENI' FOR Å INVOLVERE TEAMET DITT PÅ EN ENGASJERENDE OG EFFEKTIV MÅTE!

ER DETTE NOE FOR DEG? 

Å være en involverende leder er alfa og omega for å lykkes med lederjobben!

Å involvere er å lede. Forskning viser at vi trenger mer ledelse og mindre sjefing! (kilde: Ennova Global Employee Index med flere).  Forventningene fra medarbeidere om å bli involvert blir stadig større, og den forventningen øker proporsjonalt jo yngre de er.

STRUKTURERT INVOLVERING GJØR DET ENKELT FOR DEG Å VÆRE EN INVOLVERENDE LEDER!


JA, DETTE ER NOE FOR MEG!
Even Kristine Post It Office 2

Hei, vi er Even og Kristine fra Brainwells.
Vi har i mange år vært over gjennomsnittet opptatt av ledelse. Først som ledere selv, i store merkevarebedrifter som Apple og Philips, i vekstmaskiner i vill utvikling og en suksessfull tech-startup.

Fra vår egen hverdag som ledere hadde vi begge med oss opplevelsen av at det var 'noe' som ikke stemte. De tradisjonelle ledergrepene holdt ikke helt for å jobbe på en måte som var i tråd med det vi trodde på og slik vi ville lede. I dag vet vi at det er mange ledere som føler det slik. Men det visste vi ikke i de årene vi, hver for oss og på ulikt vis, forholdt oss til dette.

Heldigvis, krysset våre veier. Det var det vi trengte for at vi sammen kunne utvikle et nytt system å lede etter for deg som ønsker å være leder på en mer involverende måte. 

Vi startet Brainwells ut fra et brennende engasjement om å bidra til 'A Better Corporate World'. Det er selvfølgelig ikke noe vi kan klare alene, og derfor har vårt fokus vært på å hjelpe ledere og team til å lykkes sammen. 

I Brainwells har vi de siste årene jobbet internasjonalt med toppledere og deres team og organisasjoner innenfor strategi, kultur og ledelse.

Hvis du også har opplevd at du som leder er 'litt annerledes' eller på søken etter noe nytt, så er du ikke alene. Vi gjør det sammen!

JEG ER MED!